RED, RAD &

Dobrodošli u Zale Dizajn Studio!

Mi smo studio za grafički dizajn iz Zagreba i hvala što ste nas posjetili na našoj stranici. Ovdje se možete upoznati s ponudom naših usluga te pregledati što smo i s kime radili. Pogledajte naše radove i javite nam se putem kontakt obrasca ili email adrese. Čekamo Vas!

Naše usluge

Logo i vizualni identitet

Prvi korak svakog dizajna je stvaranje vizualnog identiteta sa izradom loga kao prvim korakom u tom procesu. Ako Vam treba novi izgled ili želite osvježiti već postojeći, kontaktirajte nas.

Dizajn web i mobilnih aplikacija (UI/UX)

Digitalni portfolio, uz web dizajn koji je postao sastavni dio svakog poslovanja, sve više ima potrebu i za dizajnom mobilnih aplikacija. U našoj ponudi možete naći oboje.

Dizajn ambalaže i etiketa za proizvode

Dizajniramo ambalaže za različite industrije (prehrambeni, kozmetički, građevinski ili farmaceutski proizvodi) i etikete za različite proizvode (boce vina, ulja, meda).

Motion graphic design

Nudimo usluge animiranja svih vrsta, bilo da se radi o akcijskim spotovima ili image kampanjama. Ako Vaš dizajn treba oživjeti pokretom i zvukom, kontaktirajte nas.

Dizajn za tiskane medije

Dizajn i priprema za tisak kataloga, brošura, oglasa, letaka i ostalih materijala za promociju i predstavljanje Vašeg poslovanja i proizvoda.

Dizajn za digitalno oglašavanje

Dizajn digitalnih verzija kataloga, letaka, eknjiga, brošura, te dizajn oglasa i postova za online kampanje i društvene mreže (poput GoogleAds, Facebook, Instagram, itd.)

Dizajn za oslikavanje vozila i poslovnih prostora

Oslikajte svoj prostor izvana ili iznutra originalnim dizajnom ili istaknite poruku Vaše tvrtke na vozilima.

Copywriting

Pisanje tekstova za društvene mreže i oglase. Osmišljavanje kreativnih slogana. Imenovanje prozvoda ili tvrtke.

Dizajn promotivnih artikala

Dizajn i grafička priprema promotivnih majica, kapa, torbi, kalendara i svih drugih vrsta poslovnih poklona i reklamnih materijala.

Posljednje u našem blogu

Vizualni identitet. Image credit: MK2 on Unsplash

Vizualni identitet :: Definicija, elementi i savjeti

Kažu da odijelo ne čini čovjeka, što je istina, ali odijelo pomaže da čovjek bude primijećen i zapamćen. Vizualni identitet je “odijelo” svake tvrtke, proizvoda ili usluge. Važnost vizualnog identiteta ne može se precijeniti u procesu promocije brenda. Iako ima više funkcija, glavni cilj vizualnog identiteta je stvaranje svijesti o brendu među kupcima, klijentima i…

Dizajn ambalaže. Image credit: Tarah Dane on Unsplash

Kako promovirati proizvod: savjeti za dizajn ambalaže proizvoda

Dizajn ambalaže proizvoda važan je dio cjelokupnog korporativnog identiteta. Njegova je svrha skrenuti pozornost na proizvod koji promovira te kreirati jedinstveni vizualni identitet i stil po kojemu će brend biti prepoznat. Iako poslovica kaže da ne sudimo knjigu prema koricama, istraživanja pokazuju da kupci to ipak rade. Htjeli mi to priznati ili ne, mnogi od…

Tipografija. Image credit: Brands People on Unsplash

Tipografija :: Zašto je važna?

Tipografija diljem svijeta igra ključnu ulogu u komunikaciji i prezentaciji bilo koje ideje, usluge ili proizvoda. Tipografiju viđamo više nego ijedan drugi dizajnerski element. Ona je posvuda. U novinama i knjigama koje čitamo, na ekranima mobitela i računala dok scrollamo Internetom, na ambalažama proizvoda koje koristimo pa čak i prometnim znakovima dok se vozimo cestom.…

Naši klijenti

Ovo su neki od klijenata s kojima smo imali zadovoljstvo surađivati.
Ako želite biti jedan od njih, javite nam se!