O nama

Zale je agencija za grafički dizajn nastala spojem stručnosti i kreativnosti s dodatkom obiteljskih gena. Sa radom smo počeli davne 1990. u Zagrebu, a zadnjih godina smo poslovanje usmjerili na grafički i web dizajn. Stručnim znanjem i velikom željom za uspjehom, već dugi niz godina uspješno gradimo tvrtku sa zadovoljnim klijentima kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.

Tko smo mi?

Dvije sestre, dizajnerica i ekonomistica. Nakon stečenog iskustva i usavršavanja u drugim marketinškim agencijama i dizajn studijima, krenule smo u ovaj posao kako bismo ostvarile želju da radimo zajedno. Kao dobar spoj dizajna i managementa, nakon 5 godina uspješnog zajedničkog rada, nadamo se da će ova kombinacija biti uspješna još dugo vremena.

Kako radimo?

Svakom klijentu pristupamo individualno. Nakon uspostavljenog prvog kontakta, obavljamo informativni razgovor kako bismo se upoznali sa potrebama klijenta i dobili jasnu ideju što klijent želi. Nakon što uzmemo u obzir potrebe samog posla, dogovaramo financijsku konstrukciju i krećemo u izradu idejnih rješenja.

Nadamo se da ćete uživati na našoj stranici i našem dosadašnjem radu.

Maja i Dubravka Zaklan

Dizajn logotipa
Vizualni identitet tvrtke
Knjiga grafičkih standarda
Dizajn ambalaže
Memorandum
Posjetnica
Kuverta
Poslovna mapa
Oglas
Plakat
Billboard
Citylight
Display sustavi
Oslikavanje vozila
Letak
Brošura
Katalog
Časopis

Web dizajn
Copywriting
Nabava promotivnih artikala
Organizacija tiska
Grafička priprema
Obrada fotografija

Naši klijenti

Copyright © 2017 Zale d.o.o.