Nova TV :: Dizajn objave za H&M

grafički dizajn :: dizajn objave za društvene mreže :: marketing

Naša tvrtka nedavno je imala priliku surađivati s Novom TV na još jednom kreativnom projektu – dizajnu objave za H&M. Kao dio njihove kampanje za društvene mreže, kreirali smo video objavu koja promovira novu dječju kolekciju, savršeno tempiranu za povratak u školu.

Spremni za školu: Razigrane kombinacije za školarce

Video naslovljen “Spremni za školu: Razigrane kombinacije u koje će školarci jedva čekati uskočiti” donosi živopisne, moderne i praktične odjevne kombinacije iz H&M-ove nove kolekcije. S fokusom na udobnost i stil, H&M je stvorio odjeću u kojoj se djeca osjećaju samopouzdano i slobodno. U sklopu kampanje, prikazali smo kako ove razigrane kombinacije će pratiti školarce u njihovim svakodnevnim avanturama – od igre do učenja.

Naš doprinos dizajnu

Naša uloga bila je osmišljavanje vizualnog identiteta objave, kreirajući privlačne vizuale i animacije koje ističu dječju kolekciju. Fokusirali smo se na kreiranje veselog, dinamičnog sadržaja koji će privući pažnju roditelja i djece. Dizajn je osmišljen u skladu s modernim trendovima, uz korištenje jarkih boja i jednostavnih fontova, sve prilagođeno storijima na društvenim mrežama.

Društvene mreže i modni brendovi

Društvene mreže postale su glavni kanal za promociju modnih kolekcija. Brendovi poput H&M-a koriste ove platforme kako bi privukli širu publiku i prikazali svoje nove kolekcije na dinamičan i privlačan način. Naš tim specijalizirao se za prilagođavanje dizajna specifičnim zahtjevima društvenih mreža, pomažući brendovima da stvore uspješnu digitalnu prisutnost. Kampanja za H&M dokaz je kako pažljivo osmišljen dizajn može utjecati na uspjeh modne promocije u online prostoru.

Treba vam dizajn i osmišljavanje objave za društvene mreže? Ili općenito copywriting usluge? Javite nam se na email adresu ili putem kontakt obrasca.

Naše ostale radove možete pogledati u portfoliju.

Ako želite znati nešto više o grafičkom dizajnu slobodno pogledajte i naš blog gdje ćete naći mnoge zanimljive članke.

Zale Dizajn Studio