Ultra Europe :: Dizajn majica

grafički dizajn :: dizajn T-shirt majice :: dizajn promotivnog artikla

Dizajn majice za muzički festival Ultra Europe koji se održava u Splitu. Na slici je prikazan torzo muškarca koji je obučen u Ultra Europe promotivnu majicu crne boje. Na majici vidimo Ultra Europe logo i dizajn koji se sastoji od slova U unutar žuto-bijelog kruga.
Dizajn majice :: Ultra Europe

Pristupili su nam da izradimo promotivne majice za poznati Ultra Europe glazbeni festival koji se održava u Splitu, Hrvatska, što smo objeručke prihvatili.

Promotivne majice

Promotivne majice zadnjih godina gube popularnost, iako njihovu važnost ne treba podcjenjivati. Općenito promotivni materijali su veoma efikasan način promocije. Ako je majica dobro dizajnirana, svatko će je željeti nositi, neki možda i godinama. Svaki put kada pojedinac u vašoj majici izađe u javnost, on promovira vaš posao ili uslugu, sasvim besplatno.

Također, ukoliko se promotivni artikli ne prodaju već poklanjaju, samo mali znak pažnje potencijalnom kupcu može mnogo značiti te mu stvara osjećaj povjerenja i lojalnosti u vaš brend. Isto tako, svaki put kada odjene tu majicu taj osjećaj povezanosti će rasti, pogotovo ako je dizajn toliko dobar da im to postane najdraži odjevni artikal. 🙂

Dizajn promotivne majice

Kod dizajna T-shirt majica nema puno pravila. Puno ovisi o tome što se promovira. Bitno je da se ime tvrtke, usluge ili proizvoda ne zanemari. Bitno ga je istaknuti. Znamo da mnogi ne vole nositi majice s istaknutim imenima tvrtki, ali ako se oko promotivne poruke i logotipa stvori dobar dizajn, svaka majica može postati vrijedan marketinški alat kojeg će kupci sa zadovoljstvom nositi još godinama.

Pogledajte i naše ostale radove iz kategorije T-shirt.

Za dizajn majice, javite nam se putem obrasca ili nam pošaljite mail.

Ako želite znati nešto više o grafičkom dizajnu slobodno pogledajte i naš blog, gdje ćete naći mnoge zanimljive članke.

Zale Dizajn Studio