Dizajn loga :: Scarabe

grafički dizajn :: vizualni identitet :: logo dizajn

Za Scarabe bar smo izradili dizajn loga. Ovaj logo ima simboliku koja predstavlja samo ime tvrtke, ali i djelatnost. To dvoje formira logo koji je upečatljiv, jasan i učinkovit.

Simbolika i značenje:

U srži svakog nezaboravnog logotipa nalazi se simbolika koja odjekuje u ciljnoj publici. Scarabe logo bez napora dočarava bit jedinstvenog identiteta bara. Veličanstvena buba skarabej, cijenjena u drevnoj egipatskoj kulturi zbog svoje povezanosti s ponovnim rođenjem i transformacijom, služi kao snažna metafora za sposobnost bara da pruži izvanredno iskustvo koje pomlađuje i očarava svoje posjetitelje. Spoj skarabeja s vinskom čašom označava integraciju elegancije i uživanja, stvarajući primamljiv vizualni prikaz predanosti bara sofisticiranosti i užitku.

Dizajn loga za Scarabe bar
Dizajn loga za Scarabe bar

Estetika i dizajn:

Buba skarabej, izvedena elegantnim linijama i delikatnim detaljima, odiše osjećajem sofisticiranosti. Zadivljujuća vinska čaša, graciozno smještena u zagrljaju bube, simbolizira predanost bara pružanju iznimnog izbora vina i pića. Paleta boja, sastavljena od monokromatskih i zlatnih naglasaka, dodaje dašak raskoši, dok izbor modernog, minimalističkog fonta osigurava bezvremensku privlačnost.

Dizajn loga za Scarabe bar
Dizajn loga za Scarabe bar

Pojačanje identiteta marke:

Učinkovit logotip je više od same slike; djeluje kao katalizator za prepoznavanje i sjećanje brenda, u ovom slučaju bara. Integriranjem logotipa Scarabe u razne marketinške materijale, od natpisa do digitalnih platformi, ovaj jedinstveni amblem postat će ikoničan prikaz identiteta bara. Bez obzira susretnu li se korisnici s logotipom na profilima društvenih medija, posjetnicama ili jelovnicima, odmah će se podsjetiti na sofisticiranost i izvanredna iskustva koja ih očekuju u Scarabeu.

Dizajn loga za Scarabe bar
Dizajn loga za Scarabe bar

Svestranost i prilagodljivost:

Prilagodba logotipa različitim medijima i aplikacijama ključna je za održavanje dosljednosti u vizualnom predstavljanju marke. Svojstvena fleksibilnost Scarabe logotipa omogućuje mu neprimjetno prilagođavanje različitim marketinškim kanalima, osiguravajući kohezivnu i profesionalnu sliku. Bilo da je prikazan na web stranici, izvezen na uniformama osoblja ili ugraviran na staklo, amblem zadržava svoj očaravajući šarm, služeći kao svjetionik elegancije gdje god se pojavi.

Zaključak:

Scarabe logo stoji kao dokaz uspješne suradnje između Scarabea i naše marketinške agencije. Utjelovljuje predanost bara stvaranju  iskustva za svoju  klijentelu, spajajući sofisticiranost s uživanjem. Ovaj logo služit će kao trajni simbol Scarabeove predanosti izvrsnosti i njegove jedinstvene sposobnosti da posjetitelje odvede u svijet profinjenih užitaka. S logotipom Scarabe, bar je spreman zarobiti i očarati svoje goste godinama koje dolaze.

Želite kod nas napraviti logo? Javite nam se na email adresu ili putem kontakt obrasca. Naše radove možete pogledati u portfoliju.

Ako želite znati nešto više o grafičkom dizajnu slobodno pogledajte i naš blog gdje ćete naći mnoge zanimljive članke od kojih su mnogi na temu loga.

Zale Dizajn Studio