Party Pops :: Dizajn oslikavanja vozila

grafički dizajn :: oslikavanje vozila :: dizajn vozila

Za tvrtku Party Pops iz Zagreba smo oslikali ovo veselo vozilo. Ako ste ikada organizirali zabavu u Zagrebu ili Hrvatskoj, vjerojatno ste posjetili stranicu Party Popsa. Na njihov stranici i u dućanima, možete naći sve što vam je potrebno za zabavu bilo da se radi o rođendanskim zabavama, maškarama ili vjenčanju.

Vizual Party Popsa je veseli logo jarke ružičaste boje koji sadrži ikonu balona kao svog veselog predstavnika. Taj smo dio loga izdvojili i uzeli kao nit vodilju za ostatak dizajna. Iako logo zauzima glavno mjesto u dizajnu vozila, željeli smo dodati još šarenila pomoću balona u drugim bojama i veličinama. Na ovaj način dizajn ne izgleda kruto. Baloni daju dodatnu dimenziju i puninu cjelokupnom dizajnu te se dobiva veseli i šareni dizajn koji će sigurno biti zamijećen na cestama Hrvatske.

Dizajn oslikavanja vozila za Party Pops. Veseli dizajn kombija u skladu sa veselim klijentima. Dominiraju roze boje i raznobojni baloni.
Dizajn oslikavanja vozila za Party pops

Zašto je oslikavanje vozila važno i na što treba obraćati pozornost?

Svaki dan provodimo sate na otvorenom, bilo kao sudionici u prometu ili kao pješaci. Pokraj nas prođu brojna vozila. Vašu reklamu na vozilu, može vidjeti stotine ljudi svaki dan. Ovo je jedan od najjeftinijih i najefikasnijih oblika reklame.

Kod dizajna vozila, pogotovo onih većih dimenzija poput kombija i kamiona, želite stvoriti dizajn koji će privući pažnju, ali će i dalje prenijeti poruku o vašoj tvrtki, proizvodu ili usluzi. Iako dizajn vozila tradicionalno krasi snažan dizajn: upotreba jarkih boja, ilustracija i grafičkih elementa, opet treba paziti kako ne bi odvukao pozornost od bitnih informacija: poput imena tvrtke, usluge koja se nudi te drugih bitnih informacija. Vozilo najčešće vidimo u pokretu, tako da dizajn ima samo par sekundi vremena privući pozornost publike. Zbog toga se za dizajn vozila upotrebljavaju snažne palete boja, ilustracije i slike. Nakon što dizajn privuče pažnju publika ima samo kratko vrijeme pročitati poruku. Nemojte natrpavati vozila sa previše teksta. Smanjite svoju poruku na najosnovnije podatke, a dobar dizajner će vam pomoći da se ostatak poruke prenese putem dizajn elementa.

Ukoliko trebate oslikavanje vozila, slobodno nas kontaktirajte putem obrasca ili nam pošaljite mail.

Za više našeg dizajna, posjetite naš portfolio, a za zanimljive članke o dizajnu posjetite naš blog.

Zale Dizajn Studio