Ortodoncija Marelić :: Dizajn promotivnog štanda

grafički dizajn :: dizajn promotivnog štanda :: dizajn izložbenog štanda

Za Ortodonciju Marelić iz Rijeke smo izradili dizajn promotivnog štanda.

Dizajn promotivnog štanda za Ordinaciju Marelić, stomatološku ordinaciju iz Rijeke. Štand prikazuje dvije fotografije, starijeg gospodina i gospođu koji umjesto da pokazuju usta, drže iznad njih papir, jedan sa osmijehom prema dolje, drugi sa osmjehom prema gore. Dizajn je napravljen u narančastoj boji sa bijelom podlogom te detaljima u tamno sivoj boji.
Dizajn promotivnog štanda za Ordinaciju Marelić

Dizajn promotivnog (izložbenog) štanda

Promotivni štandovi su veoma efikasan način promocije, ali izuzev direktne promocije mogu se koristiti i za davanje korisnih informacija kupcima. U ovom slučaju, Ortodoncija Marelić, je trebala promotivni štand za sajam. Uz pomoć veselih fotografija i vesele narančaste boje, ovaj štand je poslužio svojoj svrsi.

Kod dizajna štanda treba imati na umu da želimo privući pažnju potencijalnih klijenata. Želimo da u mnoštvu štandova, žele posjetiti baš naš. To se može postići sa biranjem jarkih boja, uočljivog dizajna, kvalitetnih fotografija i zanimljivih tekstova. Ne treba ipak pretjerivati. Dizajn koji je pretjeran, može izazvati suprotan efekt od onog kojeg želimo postići. Kod dizajna je najbitnije zapamtiti da poruka treba biti na prvom mjestu, a svrha dizajna je učiniti tu porukom što privlačijom.

Ukoliko trebate dizajn izložbenog štanda, slobodno nas kontaktirajte putem obrasca ili nam pošaljite mail.

Za više našeg dizajna, posjetite naš portfolio, a za zanimljive članke o dizajnu posjetite naš blog.

Zale Dizajn Studio