Web stranica za Linden Retreat

grafički dizajn :: web dizajn :: izrada web stranice

Jedan od naših klijenata, Linden Tree Retreat & Ranch, je jedan od najluksuznijih rančeva u Europi koji nudi sveobuhvatan doživljaj gostima koji posjećuju njihov prekrasan posjed. Kao njihovi pouzdani partneri za web dizajn, bili smo zaduženi za izradu web stranice koja će što bolje prezentirati sve pogodnosti ovog ranča i privući potencijalne posjetitelje.

Što je Linden Tree Retreat & Ranch?

Ono što nas posebno impresionira kod Linden Tree Retreat & Rancha jest njihov fokus na gostoprimstvu i osobnom pristupu. Kao gosti ovog ranča, nećete se osjećati kao podstanari u nekom odmaralištu, već kao da ste u posjetu kod dobrog prijatelja. Ideja ranča za goste je da u potpunosti uživate u avanturama i tradicijama ovog mjesta kao da ste vlasnik.

Web stranica za Linden Tree Retreat & Ranch
Web stranica za Linden Tree Retreat & Ranch

Osim toga, Linden Tree Retreat & Ranch nudi bogat program aktivnosti na otvorenom, poput jahanja, planinarenja, strijeljaštva, plivanja i još mnogo toga. Za sve aktivnosti, posjetiteljima je na raspolaganju iskusno osoblje i stručni vodiči, te vrhunska oprema koja je dostupna na ranču. Sva hrana koju poslužuju također je vrhunska i u potpunosti prilagođena gostima.

Mi smo bili odgovorni za izradu vizualno atraktivne i informativne web stranice koja će potencijalnim posjetiteljima što bolje prezentirati sve pogodnosti koje nudi Linden Tree Retreat & Ranch. Uz naglasak na aktivnosti na otvorenom, dizajnirali smo web stranicu tako da bude jednostavna za navigaciju, s intuitivnim rasporedom informacija i kvalitetnim fotografijama koje prikazuju prekrasno okruženje ovog ranča.

Web stranica Linden Tree Retreat & Resort

Web stranica Linden Tree Retreat & Ranch dizajnirana je s ciljem da privuče i inspirira posjetitelje svojim prekrasnim fotografijama kao i tekstom koji naglašava doživljaj koji se nudi.

DIZAJN

Dizajn stranice je moderan i intuitivan, s jednostavnim navigacijskim izbornikom koji omogućuje korisnicima lako kretanje kroz različite sekcije stranice. Prva stranica sadrži prekrasne fotografije ranča i okolne prirode, kao i ključne informacije o vrstama smještaja i aktivnostima koje su dostupne na ranču.

INFORMACIJE

Stranica sadrži detaljne informacije o ponudi ranča, poput smještaja, hrane i pića, programima za djecu i odrasle, aktivnostima na otvorenom, te detaljan opis okolnog područja. Sadržaj stranice je jasno organiziran i čitljiv, uz jasno označene pozive na akciju koji korisnicima olakšavaju pronalaženje i rezervaciju željenih aktivnosti.

BOJE

Jedan od značajnih elemenata dizajna stranice je odabir boja koji podsjeća na prirodu i okolnu šumu, stvarajući osjećaj harmonije i opuštenosti.

Uz sve to, stranica Linden Tree Retreat & Ranch je brza i optimizirana za mobilne uređaje, što omogućuje posjetiteljima lako pregledavanje ponude i rezervaciju željenog smještaja i aktivnosti na bilo kojem uređaju.

Ukoliko trebate izradu web stranice, slobodno nas kontaktirajte putem obrasca ili nam pošaljite mail.

Za više našeg dizajna, posjetite naš portfolio, a za zanimljive članke o dizajnu posjetite naš blog.