Coolkids :: Izrada loga

grafički dizajn :: vizualni identitet :: branding :: dizajn loga

Izrada loga za Coolkids :: Razigrani dizajn kao simbol zabave i kreativnosti

Coolkids, maštoviti raj za dječje igračke i užitke, ponosno predstavlja svoj živi novi logo—tapiseriju razigrane tipografije i pažljivo odabranih boja dizajniranih da potaknu radost i znatiželju. Izrada loga za ovu tvrtku iz Zagreba je bilo veselo iskustvo.

Coolkids :: Izrada loga
Coolkids :: Izrada loga

Izrada s pažnjom: razigrana tipografija

Izrada loga počela je s fokusom na tipografiju koja je trebala predstavljati zabavu iz djetinjstva. Font smo izabrali kako bi podsjećao na razigran i avanturistički duh. Krivulje i kutovi plešu zajedno, pozivajući djecu da istražuju svijet Coolkidsa svakim pogledom.

Coolkids :: Izrada loga
Coolkids :: Izrada loga

Paleta radosti: jarke boje

Naš logo pršti simfonijom živih boja, odražavajući šareni svijet dječje mašte. Boje su igrale ključnu ulogu u ulijevanju života u logotip. One su u središtu pozornosti, pomno odabrane da izazovu emocije i ostave trajan dojam. Od plavog ‘C’ do crvenog ‘S’, svaka nijansa odabrana je da izazove radost i znatiželju.

Balansiranje zaigranosti i profesionalizma

Iako je vibrantan i živahan, logotip održava ravnotežu između razigranosti i profesionalnosti. Istovremeno je privlačan roditeljima i djeci, uvjeravajući ih u kvalitetu i pouzdanost Coolkidsovih ponuda.

Coolkids :: Izrada loga
Coolkids :: Izrada loga

Impactful Branding: Vizualna priča

CoolKidsov novi logo nije samo vizualni prikaz; to je živahna priča koja čeka da bude istražena. Dobro izrađen logotip za dječje proizvode nije samo vizualni identifikator; to je veza između brenda i njegove publike. To je vizualni narativ koji odjekuje maštom i emocijama djece i njihovih roditelja.

 

Zaključno, Coolkidsov novi logo nije samo ikona; to je ulaz u svijet u kojem svaka igračka nosi novu avanturu, a svaki kutak šapuće priče o bezgraničnoj radosti. Simbolizira predanost brenda njegovanju kreativnosti, mašte i osjećaja čuđenja kod svakog djeteta.

 

Želite kod nas napraviti logo? Javite nam se na email adresu ili putem kontakt obrasca. Naše radove možete pogledati u portfoliju.

Ako želite znati nešto više o grafičkom dizajnu slobodno pogledajte i naš blog gdje ćete naći mnoge zanimljive članke od kojih su mnogi na temu loga.

Zale Dizajn Studio