LQ :: Oglas

grafički dizajn :: dizajn oglasa

Dizajnirali smo oglas za tvrtku LQ iz Zagreba, Hrvatska. LQ je vodeća tvrtka za poslovnu i menadžersku obuku u Hrvatskoj koja je razvila i e-platformu za edukaciju. Da bi došli do novih potencijalnih klijenata, trebao im je oglas koji smo sa zadovoljstvom kreirali.

Dizajn oglasa za LQ. Oglas je jednostavnog i modernog dizajna. Ljubičasta i crna slova na svjetlo-sivoj podlozi. U gornjem lijevom dijelu se nalazi slika muškarca kako probija se kroz krug slova Q u LQ.
Oglas za LQ

Dizajn oglasa

Par stvari na koje treba obraćati pažnju kod dizajna plakata i oglasa: Da li Vaš oglas jasno prenosi poruku? Iako apstraktni plakati nekada znaju biti vizualno zanimljivi, da li će klijent znati o čemu se radi? Prvo je pravilo svakog oglasa da bude funkcionalan. Svrha oglasa je predstavljanje usluge ili proizvoda te svaki dizajn to mora poštivati.

Na oglasu treba izbjegavati upotrebu više vrsta fontova, previše dizajn elemenata, boja i tekstova. Tekst treba biti razumljiv, kratak i jasan. Plakat će samo predstaviti uslugu ili proizvod, a za dodatne informacije želimo da klijenti posjete naše web stranice ili dućane. Uvijek se sjetite da se plakati i ostali oglasi čitaju u prolazu.

 

 

Pogledajte i naše ostale radove iz kategorije Print.

Ako vam treba oglas ili plakat, javite nam se putem obrasca ili nam pošaljite mail.

Naše radove iz drugih kategorija pogledajte u našem portfoliju.

Želite znati više o dizajnu, svratite na naš blog gdje vas čekaju članci o raznim dizajn temama.

Zale Dizajn Studio