Dozen :: Dizajn loga

grafički dizajn :: branding :: vizualni identitet :: izrada loga

Dizajn loga za Dozen
Dizajn loga za Dozen

Za pekarnicu Dozen smo izradili ovaj lijepi tradicionalni logo. Kako i priliči jednoj pekarnici, za ikonu smo odabrali pšenicu koja dobro predstavlja samo poslovanje tvrtke. Koristeći tradicionalni font zadržali smo moderan, ali topli izgled.

Dizajn loga za pekarnice: Tradicija, kvaliteta i autentičnost

Dizajn loga za pekarnice važan je element vizualnog identiteta svake pekarnice. Logotip treba prenositi vizualnu ideju pekarnice i njezinu usmjerenost na svježe i ukusne pekarske proizvode, kao i naglašavati tradiciju, kvalitetu i autentičnost.

Dizajn loga za Dozen
Dizajn loga za Dozen

Elementi dizajna loga za pekarnice

Jedan od najčešćih elemenata koji se koriste u dizajnu logotipa za pekarnice su slike ili simboli vezani za pečenje, poput kruha, peciva, valjaka za tijesto ili vatre. Slike tih elemenata mogu biti prikazane na različite načine – kao pojedinačni elementi, u sklopu cjelovite slike ili kao apstraktni oblici. Također se može koristiti i font koji podsjeća na rukom pisane natpise, što naglašava osjećaj tradicionalne i autentične proizvodnje.

Boje za logotip pekarnice

Boje koje se često koriste u dizajnu logotipa za pekarnice su smeđa, zlatna, crvena i bijela, koje simboliziraju toplinu, tradiciju i kvalitetu. Osim toga, zelena boja može se koristiti kako bi se naglasila usmjerenost pekarnice na prirodne i svježe proizvode. Važno je da boje budu prirodne i da se ne ističu previše, kako bi se naglasila autentičnost i prirodna kvaliteta proizvoda.

Želite kod nas napraviti logo? Javite nam se na email adresu ili putem kontakt obrasca. Naše radove možete pogledati u portfoliju.

Ako želite znati nešto više o grafičkom dizajnu slobodno pogledajte i naš blog gdje ćete naći mnoge zanimljive članke od kojih su mnogi na temu loga.

Zale Dizajn Studio