Izrada web stranice za Bolero Drinks

grafički dizajn :: web dizajn :: izrada web stranice

Izrada web stranice za novu tvrtku sa uzbudljivim proizvodima je uvijek zadovoljstvo.

Bolero Drinks je hrvatska tvrtka koja proizvodi različite vrste instant napitaka u prahu. U nastojanju da se bolje približi svojim kupcima, tvrtka je odlučila napraviti web stranicu koja će pružiti detaljne informacije o proizvodima i olakšati kupovinu.

Izrada web stranice za Bolero Drinks
Izrada web stranice za Bolero Drinks

Web stranica

U izradi web stranice, Bolero Drinks je surađivao s našim timom stručnjaka za web dizajn i razvoj koji su se pobrinuli za to da stranica bude vizualno privlačna, funkcionalna i jednostavna za upotrebu. Glavna ideja bila je stvoriti web stranicu koja će biti jednako dobro prilagođena kako desktop, tako i mobilnim uređajima.

Navigacija

Jedan od ključnih elemenata web stranice je pregledna navigacija koja omogućuje lako snalaženje na stranici. Središnji dio stranice posvećen je prezentaciji proizvoda, a posjetitelji mogu pronaći informacije o svakom pojedinačnom proizvodu, kao i upute za pripremu.

WEB SHOP

Osim toga, na web stranici se nalazi i online trgovina koja omogućuje kupovinu proizvoda izravno sa stranice. Integrirana je sigurna i jednostavna naplata putem kreditnih kartica ili PayPal-a.

Kada se radi o dizajniranju web shopa, važno je imati na umu nekoliko ključnih stvari. Prvo, korisničko iskustvo treba biti u fokusu, što znači da treba biti lako navigirati i pronaći proizvode. Drugo, web shop treba biti vizualno privlačan i usklađen s brand identitetom tvrtke. Treće, proces kupovine treba biti jednostavan i brz, s jasnim uputama za korisnike o načinu kupovine i načinu plaćanja.

Web stranica također sadrži sekciju s često postavljanim pitanjima (FAQ) gdje kupci mogu pronaći odgovore na najčešća pitanja.

Sveukupno gledajući, web stranica Bolero Drinks je moderna, funkcionalna i jednostavna za korištenje. Pruža sve potrebne informacije o proizvodima na pregledan način te omogućuje jednostavnu i sigurnu kupovinu iz udobnosti doma.

 

Ukoliko trebate izradu web stranice, slobodno nas kontaktirajte putem obrasca ili nam pošaljite mail.

Za više našeg dizajna, posjetite naš portfolio, a za zanimljive članke o dizajnu posjetite naš blog.