Dizajn web stranice za 100% Smart Food

grafički dizajn :: web dizajn :: izrada web stranice :: dizajn web stranice

Kako smo stvorili uspješnu online prisutnost za 100 Smart Food

Uvijek je uzbudljivo kada vaša tvrtka dobije priliku stvoriti web stranicu za klijenta sa zanimljivim proizvodom. Kada smo započeli projekt za 100% Smart Food, znali smo da moramo stvoriti nešto posebno i nezaboravno, a ujedno i u skladu s njihovom vizijom.

Dizajn web stranice za 100% Smart Food
Dizajn web stranice za 100% Smart Food

Prvi korak: Razumijevanje brenda

Prije nego što smo započeli s dizajnom stranice, temeljito smo istražili 100 Smart Food i njihovu poslovnu strategiju. Željeli smo razumjeti njihov brend, njihove vrijednosti i ciljeve. Također smo istražili njihove konkurente kako bismo osigurali da se njihova stranica ističe u odnosu na ostale u industriji.

Drugi korak: Dizajniranje stranice

Nakon što smo shvatili brend i ciljeve 100 Smart Food-a, započeli smo s dizajniranjem stranice. Odabrali smo svijetle boje koje odražavaju njihovu zdravu i prirodnu filozofiju, te sučelje koje je lako za navigaciju i korisnički prijateljsko. Važno nam je bilo da se stranica jednostavno koristi i da posjetitelji brzo pronađu ono što traže.

Treći korak: Održavanje stranice

Nakon lansiranja stranice, nastavili smo s redovitim održavanjem kako bismo osigurali da stranica uvijek izgleda i funkcionira besprijekorno. To uključuje ažuriranje sadržaja i održavanje sigurnosnih značajki kako bi stranica uvijek bila sigurna za korisnike.

Uspjeh 100 Smart Food-a na internetu

Dizajnirajući web stranicu za 100 Smart Food, cilj nam je bio stvoriti stranicu koja će ih predstaviti u najboljem svjetlu i izgraditi njihovu online prisutnost. Drago nam je što smo uspjeli stvoriti stranicu koja ne samo da izgleda dobro, već i pomaže klijentima da brzo i jednostavno pronađu ono što traže.

 

Ukoliko trebate uslugu izrade i dizajna web stranice ili neku drugu uslugu grafičkog dizajna, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili e-maila.

Ako volite čitati o dizajnu, posjetite naš blog gdje možete pročitati više i o web stranicama.

Za više naših radova, posjetite naš portfolio.