The Compounding Center :: Oglasi

grafički dizajn :: dizajn oglasa

Za tvrtku The Compounding Center iz SAD-a smo izradili dizajn oglasa. Radi se o farmaceutskoj tvrtki koja je specijalizirana za izradu i distribuciju prilagođenih lijekova i medicinske opreme svojim klijentima. Zbog velikog obujma posla i asortimana, trebali su niz oglasa pomoću kojih su promovirali svoje usluge i akcije.

Nekoliko pravila za dizajn oglasa

Par stvari na koje treba obraćati pažnju kod izrade plakata i oglasa: Da li vaš oglas jasno prenosi poruku? Iako apstraktni plakati nekada znaju biti vizualno zanimljivi, da li će klijent znati o čemu se radi? Prvo je pravilo svakog oglasa da bude funkcionalan. Svrha oglasa je predstavljanje usluge ili proizvoda te svaki dizajn to mora poštivati.

Na oglasu treba izbjegavati upotrebu više vrsta fontova, previše dizajn elemenata, boja i tekstova. Tekst treba biti razumljiv, kratak i jasan. Plakat će samo predstaviti uslugu ili proizvod, a za dodatne informacije želimo da klijenti posjete naše web stranice ili dućane. Uvijek se sjetite da se plakati i ostali oglasi čitaju u prolazu.

Pogledajte i naše ostale radove iz kategorije Print.

Ako vam treba oglas, javite nam se putem obrasca ili nam pošaljite mail.

Naše radove iz drugih kategorija pogledajte u našem portfoliju.

Želite znati više o dizajnu, svratite na naš blog gdje vas čekaju članci o raznim dizajn temama.

Zale Dizajn Studio