CROMA :: Vizuali za dodjelu nagrada za menadžera i poduzetnika godine

grafički dizajn :: dizajn vizuala :: dizajn časopisa

Dizajn vizuala na Croma dodjelu nagrada. Na slici se nalazi časopis Croma koji izlazi svake godine povodom dodjele nagrada.
Dizajn vizuala za Croma dodjelu nagrada

O Cromi

Croma je Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika koje postoji već dugih 30 godina. Kao što možete pročitati na njihovoj stranici: “Od 1992. godine Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA na kraju svake poslovne godine dodjeljuje ravnopravne nagrade najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima u kategoriji velikih, srednjih, malih, javnih i inozemnih poduzeća, kao i nagradu za najuspješnijeg projekt menadžera, mladog menadžera i nagradu za životno djelo.”

Croma nam je pristupila prije par godina da im osmislimo vizual za dodjelu nagrada. To smo, sa zadovoljstvom učinili, a naša suradnja se nakon toga nastavila do današnjeg dana.

Dizajn za Cromu

U sklopu vizuala, Croma svake godine sudionicima događaja daruje i časopis koji sadrži razne poslovne članke, upoznaje nas sa poduzetnicima te sadrži informacije o samoj udruzi. Izuzev ostalih vizuala za sami događaj, dizajnirali smo više puta i časopis.

Svake godine smo u suradnji sa Crominim timom osmislili temu koja će se zatim protezati kroz sav dizajn. Većinom su to bile teme Hrvatske kulturne baštine, ali nekada smo izašli malo iz okvira te se poigrali i sa drugim temama.

Za dizajn ovakvog događaja je bitno dogovoriti temu kako bi dizajn bio skladan u svim dizajn elementima te kako bi cjelokupni događaj izgledao profesionalno.

Ako ne dobijete direktne upute od klijenta, nemojte se bojati predložiti svoje prijedloge, naravno, imajući na umu publiku određenog događaja. Dizajn može pomoći da se stvori vizualna prepoznatljivost i brand, tako da za događaje poput ovog, neki dizajn elementi trebaju ostati jednaki. U ovom slučaju se boja nije mijenjala, kao ni fontovi. Tako je svaki događaj svake godine prepoznatljiv, stvara ugodu, ali sa različitim temama ostaje zanimljiv te ne pada u monotonost.

 

Ukoliko vam treba vizual za neki događaj ili pak dizajn časpisa, slobodno nam se javite putem emaila ili kontakt obrasca.

Više naših radova pogledajte u našem portfoliju, a za zanimljive članke o grafičkom dizajnu posjetite naš blog.

Zale Dizajn Studio