Konzum :: Animirana reklama

grafički dizajn :: motion graphic dizajn :: dizajn reklame

MOTION GRAPHICS REKLAMA ZA KONZUM

Prije par godina smo udružili snage sa tvrtkom Stereo Studio te smo odlučili spojiti dvije tvrtke te ponuditi sadašnjim i budućim klijentima bolje i sveobuhvatnije usluge. Tvrtka Stereo Studio je bila specijalizirana za izradu motion graphics videa i grafičkih elemenata. Među mnogobrojnim klijentima je bio i Konzum za koju su izrađene brojne reklame. Između ostalih i ova za “Ludu rasprodaju”.  Danas kao dio Zale tima te nudimo istu uslugu izrade animiranih reklama, bannera i općenito motion graphics dizajn elementa poput logotipova.

Što je motion graphics?

Motion graphics je engleski naziv za pokretnu ili animiranu grafiku. U današnje vrijeme motion graphics su posvuda. Od animiranih reklama, bannera i infographic videa. Animirani sadržaj je preplavio marketinški svijet. Jedan od najvećih razloga za to je što su danas reklame i videa puno kraćeg trajanja. Zbog toga razvila potreba dodati što više sadržaja u što kraćem roku, a da se pritom i dalje privuče, i zadrži pažnja potencijalnih kupaca. Također takva videa su prikladna za reklamiranje na više kanala: od televizije do reklamnih panoa i mobilnih aplikacija,  pa i društvenih mreža.

Motion graphics je tako vrlo jednostavno animirani grafički dizajn. To je sadržaj koji je nastao kombiniranjem elemenata dizajna, animacije i videa.

Zašto koristiti motion graphics?

Pokretna grafika oživljava vaš brend na način na koji drugi mediji to ne mogu. Umjesto da samo čitaju o vašoj tvrtki i onome što radite, gledatelji zapravo mogu vidjeti i čuti što predstavljate i prodajete. Ovo je iznimno učinkovit način da se povežete sa svojom publikom te da brzo stvorite osjećaj familijarnosti i prepoznatljivosti sa ljudima koji možda nikada nisu niti došli u doticaj sa vama prije ili osnažiti taj osjećaj kod stalnih klijenata.

Uz to su puno jeftiniji za izraditi od recimo tradicionalnih televizijskih reklama. Kupci dobiju sve potrebne informacije na brz i jednostavan način, a pritom tvrtka ne mora uložiti mnogo novca u izradu. S time da je ta reklama jednako prikladna i za društvene mreže.

Više o motion graphicu možete pročitati na našem blogu i članku baš o toj temi, a ukoliko trebate neku od usluga slobodno nam se javite putem emaila ili kontakt obrasca.